Masterclass ‘Werken aan een Vitale Werkcultuur’

Mensen kunnen nog zo gezond zijn, maar als zij op het werk worden geconfronteerd met een micro-managende leidinggevende, hoge werkdruk, en een ‘ieder-voor-zich-mentaliteit’ is het snel gedaan met de energie. Met alle negatieve gevolgen voor welzijn en prestatie.

Wat een gezonde lifestyle is voor onszelf, is een gezonde werkcultuur voor organisaties. We weten dat een vitale werkcultuur goed is voor het werkplezier en de gezondheid van mensen en de productiviteit en aantrekkelijkheid van organisaties.

Maar werken aan een vitale werkcultuur vraagt zoveel meer dan het aanbieden van een gezonde lunch, een mindfulness cursus of een abonnement op de sportschool. Het gaat om de onderliggende cultuur, om het gedrag in organisaties dat wel of juist niet bijdraagt aan een vitale omgeving.

Dit vraagt een actieve inzet van leidinggevenden en medewerkers. Iedereen is verantwoordelijk voor een gezonde werkcultuur waarbij de rol van de leidinggevende een zeer grote impact heeft.

INHOUD MASTERCLASS

 • Tijdens de Masterclass Werken aan een Vitale Werkcultuur maak je kennis met onze 60 DAYS WORKOUT inclusief ENERGY CHECK en laten we zien hoe hiermee een transformatie naar een vitale werkcultuur kan worden gerealiseerd.
 • Je krijgt inzicht in de ENERGY CHECK en leert hoe deze kan worden ingezet voor het eigen welzijn en de verbetering van de werkcultuur.
 • Je leert over onderliggende psychologische mechanismen van gedrag en hoe deze ons gedrag positief beïnvloeden.
 • We behandelen een succesvolle praktijkcase van een transformatie naar een vitale werkcultuur.

60 DAYS WORKOUT en ENERGY CHECK

Tijdens de 60 DAYS WORKOUT* werk je gezamenlijk, onder begeleiding van Inlime, stap voor stap aan een positieve en vitale werkcultuur. Na 60 dagen zijn jullie in staat om het positieve resultaat zelfstandig te onderhouden.

De ENERGY CHECK maakt gebruik van het evidence-based JD-R model (Job Demands-Resources) en toont aan hoe, door te werken aan de vitaliteit van de persoon, het team en de organisatie, een vitale werkcultuur kan worden bereikt. Hierin worden zowel de sociale, fysieke, mentale/emotionele als organisatorische aspecten meegenomen.

*Er is aangetoond dat we gemiddeld 60 dagen nodig hebben om een nieuwe gewoonte of routine aan te leren. Net als in de sportschool kun je na 60 dagen, als je goed je best doet, een mooi resultaat bereiken. Dat resultaat zal je moeten onderhouden.

ONLINE MASTERCLASS

Wij bieden de Masterclass ‘Werken aan een Vitale Werkcultuur’ ook aan als in-company training. Staan er binnen jouw organisatie verschillende medewerkers voor dezelfde uitdagingen? Met de in-company training helpen wij medewerkers te groeien op professioneel en persoonlijk vlak door middel van oefeningen en voorbeelden afgestemd op jouw organisatie. Neem contact met ons via de onderstaande link om de mogelijkheden te bespreken voor jouw organisatie.

ONLINE MASTERCLASS

VOOR WIE BESTEMD?

Deze Masterclass is bedoeld voor leidinggevenden, directieleden en HR-professionals die hun organisatie willen meenemen naar een gezonde en vitale werkcultuur.

TIJD

Aanvang: 25 juni 2021, 9.30-13.00

PRIJS

€185,- per persoon ex btw *

SPECIALE AANBIEDING

Als deelnemer kun je gebruik maken van een leuke korting als je een Masterclass incl. Energycheck met je team wilt gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

* DE ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jun 25 2021

Tijd

09:30 - 13:00

Locatie

Online
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.